Semlans ålder

Lilypie Second Birthday tickers

Fokus ålder

PitaPata Dog tickers

onsdag 3 november 2010

Vårat äventyr idag

Nu har vi snorat, hostat och varit allmänt missnöjda länge.

Så vi begav oss ut på äventyr (till någon som vågade träffa oss trots våra förkylningar). Vi blev på så mycket bättre humör när vi kom dit. Skrattade och mös tillsammans med henne och hennes familj. Ni är toppen!Hon har verkligen en toppenfamilj! Dom är kanontrevliga, roliga och lättsamma. Man trivdes så fort man kom innanför dörren. Det är inte alltid man känner så hemma hos någon man aldrig varit hos förut.
Här klickar ni om ni tänker spana in denna underbara kvinna!
Skruttnij, Mekkaplutt & Blashej - Over and out

5 kommentarer:

Mimili sa...

Tack!!! Vad fint, jag blir riktigt rörd... Men du, vi får ta slobbarna nån lite vackrare dag! ...med mycket fläsk och lingonsylt:-) Välkommen igen!!!

Cecca sa...

Jag tror att jag har glömt bort att säga grattis till er! Stort grattis!! snacka om att man kan vara sööt :D Allting går bra förstår jag? :)

Den vita choklad kan du köpa på konsum i vännäs, där köpte iallafall jag ;) Har dock inte hunnit prova den ännu, men aldelens strax :D

eMALj sa...

Känner inget alls som tur är.

Krya på er! Kram!

Jezziiica sa...

Ni ser då pigga & krya ut! :D Jasså , men då behöver du inte amma lika tätt eller? Kanske får lite mera sömn till och med! :P Hehe. Wille han var som en solstråle kl 04 imorse när han skulle äta, ville inte somna om utan han låg och jollra, skratta och väckte pappsen brevid dessutom! ;) Jo, men absolut vi kommer ut till er tidigare så hinner vi ju umgås hemma hos er före ÖF. Får se om det har lika magiska krafter på våra små då, kanske de är lika sociala igen och somnar hela tiden! Jg sitter och skrattar åt lilleman han har just ätit och har sin powernap, han ligger även i sömnen och äter, suger med munnen i sömnen, hehe himla gulligt! :) Vad hittar ni på idag då? Kramelikram!!

Maria sa...

Ja, det är en fin familj! :)