Semlans ålder

Lilypie Second Birthday tickers

Fokus ålder

PitaPata Dog tickers

torsdag 28 oktober 2010

Hur jag än gör idag så ser jag trött ut.


Våran älskade lilla prinsessPytte väger nu 5400gr och är 56cm lång. Inte konstigt att vissa kläder börjar bli små. (Jag som trodde att hennes garderob också drabbats av storleksätar-malarna) Nu ska vi hem och fortsätta på våran att-göra-lista som vi hållt på med i 3dagar. Skruttnij, Mekkaplutt & Blashej - Over and out

3 kommentarer:

Freda sa...

Zandra lyssna och ta till dig =)
Just the way you are- bruno Mars
<3

Sara - Ensamstående mamma sa...

Jag tycker inte du ser trött ut :)

Sv: Ja, det går bara fint.. Han har blöja på dagis fortfarande. Här hemma så går han ibland naken och ibland har han kalsonger på sig som är lätt att dra ner och det går faktiskt över förväntan :) Så det går framåt :)

Jezziiica sa...

Trött?? Hmm på vilken planet då? Haha. Ja, vi får helt klart fota dem brevid varandra oavsett om dem är vakna eller inte. Annars blire banne mig inga kort och det kändes ju inge kul! Men du hon växer ju riktigt fint må jag säga, sötisen! Och inte konstigt kläderna krymper, hihi! Men det är bra, som vi diskuterat tidigare..dem ska va runda och goa! Kan du inte kasta det i ansiktet på alla sura barnmorskor som sågar allt man äter, då kan du ju rekomendera dem det!! ;) Jag menar, man lär sig ju något nytt varje dag? Right? ;) Jag har då inte kört minifom än och Wille mår bara prima så det stryks från lista, skönt!! Absolut att ni får komma till stan, precis bilen är en bra safty-zone! :P Hmm där sade du ju ngt, jag får ta och testa din på Onsdag. Hade ju varit super om det skulle fungera! :) Förresten, håret blev ju super! Ser ut som att du tog bort en bit? :)