Semlans ålder

Lilypie Second Birthday tickers

Fokus ålder

PitaPata Dog tickers

fredag 29 oktober 2010

Powerwalk


Halkigt som tusan, man kommer ha träningsvärk för man har spänt sig så förbaskat! Lillan ligger fortfarande och småkikar. Nyfikna lilla Pytte. Skruttnij, Mekkaplutt & Blashej - Over and out

2 kommentarer:

Jezziiica sa...

Så nu är Jonas och Wille på prommis så då hinner man med och svara ordentligt :D

Jag och Jonas har inte varit tillsammans spec. länge. Vi har kännt varandra sedan högstadiet, sen träffades vi några år senare och då blev vi "friends with benefits" :P Vilket vi pysslade på med i 4 år från och till. Jag hade ju mitt X i ngr år som sagt och efter det tog slut så tog vi upp kontakten igen. I Dec åkte jag till Hemavan för att jobba, där fick jag reda på att jag var gravid och då var vi inte tillsammans men när vi tog beslutet att behålla William så slog vi spiken i kistan och blev äntligen ett par. Så ja vi har inte varit tillsammans ens ett år. I januari är det väl ett år. Så det är våran historia, haha. ;) Hur länge har du och Daniel hållt tillsammans, ni var väl i lag redan i gymnasiet? :)

Oh yes, efter v.30 började mina bristningar blomstra, fick en del mitt på magen och ja inte det roligaste med det är de värt! Dem bleknar ju, de ser ju hemska ut nu när de är som "dallermage" Kanske blir bättre sen?? Själv då, fick du några?

Min tatto, ja det är en tattuering som egentligen sitter just ovanför och mellan höftbenen men nu blev den ju streeeeeetched-out och hamnade typ på mage, haha! Det är en text "It´s nobody´s business i do as i please" Tror jag har en bild på den på FB, kika! ;)

Finns inget värre än när dem försvinner, våran strömsladd har nå glapp så när du går på sladden som ligger på golvet så slocknar datorn. Hur många gånger tror du de händer per dag?? MÅNGA! :P Suck! Ja men absolut, det hade varit super om W gillar bärsjal men de tror jag, dem vill ju vara en nära och kan man då göra flera saker samtidigt så är det ju kanon!! :) Jag tycker det och sade det till Jonas, Onsdagar då är det Vännäs och umgås med er! Det är ju så kul att babyöppet var så gemytligt och trevligt. Bra blandning på mammor också. :) Haha allvarligt så tror jag inte du kan se trött ut! ;) Du är ju energiknippet no 1! Kanske är det Päronmer som pumpar i ditt blod! :P Håret blev grymt bra och det var din mamma som klippte? Hon har talang! Skönt att ha en nära som kan göra det slippa lägga pengar på frissan när man bara vill toppa! Vi bor på Grubbe, man svänger höger när man kommer från Vännäs vid Ica Kvantum (Puls) Så bor vi lite längre fram mitt i allt vägbygge som dem håller på med på Backenvägen! :S Jo man ska försöka vara en god hustru ibland också! :) Hihi! Fick ju ångest av din bakningsmani...skämt o sido! ;) Näe nu ska jag ta och tända lite ljus, mysa till lite hemma tills Idol börjar! Bara hoppas lille Willervalla också vill se det! :P Vad ska ni göra? Kram från oss!

Syster Emma sa...

SV: Båda! Men det ordnade sig med lite skumtomtar..