söndag 20 mars 2011

TACK ALLIHOPA!

micksan
Syster Emma
linda
Ida
Therese
Lina Johansson
Sara - Ensamstående mamma
Johanna
Aizza
Jezz



Tack för den fina responsen på min fråga angående gravidkilon! Tack även ni som valde att INTE få eran kommentar publicerad!

Skruttnij, Mekkaplutt & Blashej - Over and out

2 kommentarer:

Johanna sa...

Sv; Ja jag hade en del problem förra gången men hittills känns ryggen bra och mår faktiskt väldigt bra mot vad jag trodde jag skulle göra. :) Lite humör men det får man ta. :P
Du minns rätt, var super svullen innan Love kom.. Känns väl sådär att vara höggravid över sommaren men hoppas att vätskan håller sig borta eller att jag i alla fall inte besväras så mycket av den. Tror det gör väldigt mycket att man har Love nu, man hinner liksom inte tänka så mycket och man rör på sig så mycket mer. Sist satt jag massa bara för att jag kunde.
4 månader kvar nu tills bebisen kommer. :D

Lina Johansson sa...

åh tackar, smidigt och smidigt vet jag inte jag gjorde faktiskt inte något speciellt förutom att amma så jag antar att det rann av mig då, jag minskade i vikt som en tok och Nathalie ökade som en tok, enligt barnmorskan hade jag riktiga grädd tuttar haha! :D Den här gången ska jag dock försöka donera lite mjölk till barn 4 eftersom jag hade så kopiöst mycket mjölk förra gången :)

Hoppas allt är bra med dig! kram