fredag 1 april 2011

Dagens fråga


Hur ser era matrutiner ut för er som har barn under ett år?

Frukost, lunch, mellis, middag?

Välling, frukost, lunch, mellis, middag, välling?

Äter era barn på nätterna?

Ammar ni fortfarande?
Skriv gärna och berätta.
Skruttnij, Mekkaplutt & Blashej - Over and out

6 kommentarer:

Hanna sa...

jaa jag får nog göra de :)

Syster Emma sa...

Jag kan berätta hur det var då Adrian var i Linnéas ålder. Han åt välling eller gröt på morgonen, sen burklunch, drikki eller liknande till mellis, burkmiddag och välling till kvällen. På natten åt han en gång, då fick han välling. Om jag minns rätt...

Aizza sa...

Johnny äter gröt till frukost, sen lite mellis innan lunch (på order från vår BM), sedan burklunch, mellis igen vid halv 12, en vällingflaska kl 13, eventuellt ett till litet mellis innan middag (burkmat) och sedan gröt till kvällsmål.
Han får bara mat 1 gång per natt nu, har ju som många vet kämpat med att få honom att sluta, men det går inte ännu. han brukar också dricka vatten 1-2 ggr per natt.
alla små "mellis" sa våran BM att han borde äta för att han behöver mera energi

hanna sa...

Neä, den är inte sådär jättestor ändå :) Men den växer nog en bra bit till..går snart in i vecka 35 :) Men alla magar är ju sååå himla olika.

Allt bra med dig då Zandra?

Madde sa...

En vuxen människa(ca 40+)kallade mig för helvettes jävla kärring för att jag skulle gå på toa & han ville tydligen in innan. Och sen var det fler småsaker under kvällen som gjorde kvällen ba dålig.

Jezz sa...

Välling på morgonen, yoghurt/gröt kring 10 tiden, en burk med barnmat 13-14tiden, ännu en burk middagstid 17-18 tiden och välling vid nattning. En del dagar äter han lite mera yoghurt mellan måltiderna men annars är dessa stående :) Inget nattetid, det slutade jag med när han var drygt 5månader. Hoppas ni mår bra pärlorna! :D Kram!!