Semlans ålder

Lilypie Second Birthday tickers

Fokus ålder

PitaPata Dog tickers

söndag 24 april 2011

Det här med barnvakt

Nu vill jag skriva lite angående barnvakt.
-----------------------

Jag har ingen orsak till att ha barnvakt åt Linnéa.
Jag tänker inte hitta på en orsak bara för att någon vill vara barnvakt åt henne.
Jag har ju planerat hela mitt liv så att jag ska kunna ta med henne var jag än är.
Om det är någon som ska vara med Linnéa när inte jag är med så är det ju såklart Min D.

Linnéa har aldrig haft så pass jobbiga perioder att jag har känt att jag skulle behöva en paus från henne heller.
Hon är ju världens snällaste bebis!
-------------------


Jag har så mycket mera jag vill säga men orkar inte ta det nu. Fråga gärna frågor.

Jag svarar alltid!

Skruttnij, Mekkaplutt & Blashej - Over and out

6 kommentarer:

micksan sa...

Angående barnvakt tycker jag det kan vara nyttigt både för föräldrarna och barnet att vara ifrån varandra lite någon gång då och då. Jag tycker det är viktigt att jag och Nicklas kan komma iväg ensamma ibland, även om bara för en timme. Vi behöver tid för att vara pojkvän och flickvän. Men gud som vi saknar Saga när vi är ifrån henne. Men jag tror också att man får nya krafter till att vara en pigg och glad mamma/pappa om man får komma ifrån ibland. Vill även påpeka att det inte händer så ofta att Saga har barnvakt, men vi har varit iväg på bio kanske vid 2 tillfällen, middag ute en gång och två gånger på 40 årsfest. Sen var Saga hos min mamma 2 nätter här för en månad sen ungefär då Nicklas jobbade borta och jag hade tid på lasarettet, så det var bästa lösningen. Saga och mormor hade jättekul ihop och även om jag grät mig igenom första dagen utan Saga så var det skönt att vara hemma själv lite. Men som sagt, alla tänker och tycker olika och jag tycker ingen av sätten är fel :)

Syster Emma sa...

Är det nån som tycker du ska ha barnvakt eller?

Aizza sa...

jag förstår dig precis, jag känner exakt likadant!
Och ha inte dåligt samvete över detta, utan njut över att du är så pass mogen och älskar din dotter och vill spendera all tid du kan med henne!

Johanna sa...

Vi har nästan heller aldrig haft barnvakt till Love, tror först gången var när han var ett halvår och vi var på bio i två timmar. Det sker kanske en gång var tredje, fjärde månad att vi måste ha barnvakt (båda jobbar skift och det funkar inte alltid med dagis) eller att vi ber om det för att hitta på något tillsammans.

Han har sovit borta en natt, kändes jätte konstigt att gå och lägga sig utan honom. :)
Fast senast idag passade mamma honom en stund, vi jobbade båda två och dagis är stängt idag så var tvungen.

Men annars så lägger vi vårt liv efter Love, han är med överallt och vi/jag gör inte mycket som han inte kan vara med på. :)
Han är ju knappt på dagis ens.. Hehe

madde sa...

Heje!

Ja förstår dig exakt, Leia är snart två år och jag kan räkna på ena min hand 5 fingrar när hon sovit borta (Mormor & Morfar) däremot så fick jag någon timme hit och dit när hon hade kolik för att få paus i skallen, det är så frustrerande och jobbigt när dom skriker 24/7 och sov 2timmar per dag, när man va ute och gick bara... Ja känner inte nått behov att ha henne borta heller. Det ska vara om vi är bortbjudna på på någon tillställning då, ( som typ aldrig händer) eller som nu när man åkt på sjukhuset/bb fram å tillbaka, men då kan man ju inte ta med henne heller.. När hon blir större och frågar själv om hon får vara hos någon så är det ju en annan sak...

Kram på dej!

Maria sa...

http://fredrik.cafe.se/kronika-37/